Menu Sluiten

Geboortebegeleiding

Het unieke van Doula-ondersteuning is de continue aanwezigheid bij de bevalling. Jij bepaalt vanaf welke fase van de bevalling jij mij aanwezig wilt hebben. In de praktijk betekent dit vaak dat ik ruim voor de verloskundige aanwezig ben.

Als er geen partner aanwezig is sta ik letterlijk, indien dit gewenst is, volledig aan jouw zijde. Als er wel een partner aanwezig is zorg ik voor de juiste setting zodat jouw partner zich volledig op jou kan richten.

Geboorte_Square_HR

Doula Basis

€975,00*

Inclusief 21 % btw. Parkeerkosten worden apart berekend.

Doula Comfort

€1075,00*

Inclusief 21 % btw. Parkeerkosten worden apart berekend.

Doula Postpartum

€375,00*

* Per 10 uur. Inclusief 21 % btw. Parkeerkosten worden apart berekend.

In je kraamtijd is het belangrijk om voldoende rust te krijgen om goed te herstellen. Want niet alleen je baby is geboren, jij als moeder ook en soms vergeten we dat wel eens. De kraamzorg helpt je na de bevalling goed op weg. Heb je tijdens of na de periode met kraamzorg behoefte aan extra ondersteuning?

Samen bespreken we mijn rol als postpartum doula, de invulling van de uren en wat je wensen zijn. Ik help bij de verzorging van je baby, ik kan een kleine boodschap voor je doen, een maaltijd voor je koken, licht huishoudelijk werk of zorgen voor de andere kinderen binnen het gezin. Jij staat centraal!

Privé Cursus

€475,00*

*4 momenten bij elkaar komen en kraambezoek.

Een cursus over zwanger zijn, contact maken, hechting en samen zijn.

Tussen de 28ste en 36ste week van je zwangerschap kom ik op 4 momenten naar je  toe om je mee te nemen in onderwerpen als: ontspanning, bewustzijn, de zwangerschap, zelfzorg, hormonen, de geboorte en kraamtijd. In je eigen omgeving, op zelf te plannen dagdelen (ook in het weekend mogelijk) en met ruimte voor eigen inbreng en vragen. 

Deze cursus is voor stellen en alleenstaanden met of zonder beval partner. 

Zijn bevriende stellen ook zwanger en zou je graag samen de cursus volgen? Laat het mij weten en dan bespreken we wat mogelijk is

Geboortebegeleiding_Square_HR

Wil je een kennismaking thuis ipv via Zoom of videobellen? Dat kan natuurlijk altijd. Ik reken hiervoor een vergoeding van € 35,00 die vooraf betaald dient te worden. Wanneer je besluit mij als doula in te willen huren dan verreken ik dit bedrag met de prijs van het gekozen pakket. 

Zijn er, buiten bovengenoemde begeleiding, nog andere wensen? In de kennismaking hoor ik graag wat deze wensen zijn. Wil je een extra afspraak voor de geboorte of heb je na de geboorte behoefte aan een luisterend oor, een massage, coaching of advies.

Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 60,00* per uur. Wanneer je ook doulabegeleiding afneemt zijn de kosten € 50,00* per uur.

*inclusief BTW, exclusief reis en parkeerkosten

Prijzen 2020

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.