Menu Sluiten

Geboortebegeleiding

Het unieke van Doula-ondersteuning is de continue aanwezigheid bij de bevalling. Jij bepaalt vanaf welke fase van de bevalling jij mij aanwezig wilt hebben. In de praktijk betekent dit vaak dat ik ruim voor de verloskundige aanwezig ben.

Als er geen partner aanwezig is sta ik letterlijk, indien dit gewenst is, volledig aan jouw zijde. Als er wel een partner aanwezig is zorg ik voor de juiste setting zodat jouw partner zich volledig op jou kan richten. Samen zorgen we voor de juiste begeleiding en sfeer.

Geboorte_Square_HR

Doula
'Basis'

€975,00

Inclusief 21 % btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

Doula
'Comfort'

€1125,00

Inclusief 21 % btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

Doula
Postpartum

€47,50*

* Per uur. Inclusief 21 % btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

In je kraamtijd is het belangrijk om voldoende rust te krijgen om goed te herstellen. Want niet alleen je baby is geboren, jij als moeder ook en soms vergeten we dat wel eens. De kraamzorg helpt je na de bevalling goed op weg. Heb je tijdens of na de periode met kraamzorg behoefte aan extra ondersteuning?

Samen bespreken we mijn rol als postpartum doula, de invulling van de uren (minimaal 12 uur) en wat je wensen zijn. 

Ik help bij de verzorging van je baby, ik geef emotionele ondersteuning, ik kan een kleine boodschap voor je doen, samen wandelen, een gezonde snack bereiden, licht huishoudelijk werk of zorgen voor de andere kinderen binnen het gezin. 

Jouw wensen staan centraal! 

Samen Voorbereiden

€475,00

 Inclusief 21% btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

Wil je wel gebruik maken van de kennis van een doula maar voel je er niet zoveel voor om een extra persoon aan je geboorteteam toe te voegen? Laten we dan Samen Voorbereiden!

Tussen de 28ste en 36ste week van je zwangerschap kom ik op 3 momenten naar je  toe om je mee te nemen in onderwerpen als: ontspanning, houdingen, de zwangerschap, zelfzorg, hormonen, rol van (geboorte) partner, de geboorte en kraamtijd.
In je eigen omgeving, op zelf te plannen dagdelen (ook in het weekend mogelijk) en met ruimte voor eigen inbreng en vragen. 

We sluiten af met een kraambezoek. 

Geboortebegeleiding_Square_HR

Wil je een kennismaking thuis ipv via Zoom of videobellen? Dat kan natuurlijk altijd. Ik reken hiervoor een vergoeding van € 50,00 die vooraf betaald dient te worden. Wanneer je besluit mij als doula in te willen huren dan verreken ik dit bedrag met de prijs van het gekozen pakket. 

Zijn er, buiten bovengenoemde begeleiding, nog andere wensen?
In de kennismaking hoor ik graag wat deze wensen zijn. Wil je een extra afspraak voor de geboorte of heb je na de geboorte behoefte aan een luisterend oor, een massage, coaching of advies?
Ik vraag hiervoor een vergoeding van € 60,00* per uur. 

*inclusief btw & reistijd, parkeerkosten worden apart gefactureerd.

Prijzen 2021

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.