Menu Sluiten

Wat kost dat?

Wil je mij als doula? Dan zal ik er volledig voor jou zijn, we gaan dit samen voor de volle 100% aan. Een fijne, warme start waar je positief op terug kunt kijken, wat een pracht cadeau voor jezelf en voor je kindje!
Hieronder vind je de tarieven voor de begeleiding die ik aanbied. Dit bedrag wordt in 2 termijnen voldaan. Zijn hier vragen over? Dan beantwoord ik deze graag. 

Wil je de begeleiding (deels) cadeau doen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Doula
'Geboorte'

€1275,00

Inclusief 21 % btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

Postpartum Zorg
'Langer Liefde"

vanaf €525,00

 Inclusief 21 % btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

In de eerste 40 dagen na de geboorte is het belangrijk om voldoende rust en ondersteuning te krijgen om goed te herstellen. Want niet alleen je baby is geboren, jij als moeder ook.

Soms zijn er juist in de weken na de kraamzorg vragen of wensen rondom rust en emotionele steun.
Ik ben er voor jou, emotioneel en praktisch. Samen bespreken we mijn rol, de invulling van de uren (minimaal 12 uur) en wat je wensen zijn.

12 uur Langer Liefde
week 1: kraamzorg
week 2: 2 x 3 uur 
week 3: 2 x 3 uur 
€ 525

24 uur Langer Liefde
week 1: kraamzorg
week 2: 2 x 3 uur
week 3: 2 x 3 uur
week 4: 2 x 3 uur
week 5: 2 x 3 uur 
€ 1025

Dit verdien jij!

(Bovenstaande overzicht is een indicatie hoe de uren verdeeld kunnen worden. Er is een minimale afname van 12 uur, verdeeld over minimaal 3 uur per dag)

Samen
Voorbereiden

€475,00

 Inclusief 21% btw & reistijd. Parkeerkosten worden apart gefactureerd.

Een privé geboortecursus die niet standaard is. 

Tijdens een kennismaking via Zoom inventariseer ik jullie wensen. 2 x 2 uur hebben we de tijd om alles wat er speelt door te nemen, elke vraag te beantwoorden en zo voor te bereiden op de geboorte en de tijd daarna. 

Ik kom bij jullie thuis met al mijn ‘doula dingen’. Geboorte fases, houdingen, geboorte- en kraamwensen, ademhaling, hechting, massage, pijnstilling en kraamtijd zijn slecht enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen. We stemmen het helemaal af op jullie wensen. 

Wil je meer weten? Stuur dan zeker even een berichtje!

 

Geboortebegeleiding_Square_HR

“Whenever and however you give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body, and your spirit for the rest of your life.”

Ina May Gaskin

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.

Meer over mijn werk zien? Volg mij!