Menu Sluiten

Kraamzorg

Natuurlijke kraamzorg in Purmerend en omgeving. Met kennis van natuurlijke middelen en materialen kijk ik goed naar wat jullie als gezin nodig hebben. 

Wat mag je van mij verwachten?

– ik assisteer bij de geboorte
– ik observeer, signaleer en rapporteer dagelijks
– ik geef voorlichting en advies
– ik zorg voor je 
– ik help bij de verzorging van de baby
– ik doe licht huishoudelijke taken
– ik ondersteun je emotioneel

Ik pas mijn zorg aan op jullie gezinssituatie en wensen. Deze mooie eerste kennismaking met je kindje(s) is een periode waarin ik je rust laat nemen en voor je zorg. Ik ben betrokken bij de emotionele verwerking van de geboorte, ik geef je vertrouwen in de eerste stappen van dit ouderschap en ik maak van deze dagen een waardevolle start.

Kennismaken Na het eerste contact, via de email, maken we een afspraak om kennis te maken via Zoom. Zo kunnen we even voelen of er een klik is, wanneer dit het geval is volgt er een inschrijving voor de kraamzorg. Daarover vertel ik jullie meer tijdens deze kennismaking. 

Tussen week 30-32 van de zwangerschap kom ik bij jullie thuis voor een persoonlijke intake en bespreken wij jullie wensen voor de kraamtijd.

Omdat ik nog in opleiding ben, word ik begeleid door ervaren kraamverzorgenden. Jolien Bolhuis, vroedvrouw, is hierin mijn werkbegeleider. Van haar krijg ik de ruimte om te leren, de juiste begeleiding om mijn werk verder uit te diepen en inspireert zij mij met haar werk. 

Extra zorg of afspraken Omdat ik ook geboorte doula en postpartum doula ben kan ik een volledige begeleiding aanbieden waarbij de komst van de baby en het aanstaande ouderschap centraal staat. Voor ouders die een volledige begeleiding met mij als doula en kraamverzorgende willen afnemen, geldt een aangepast tarief.

Wil je weten of ik beschikbaar ben? Stuur mij een bericht via het contactformulier of via info@inliefdegeboren.nl

Vermeld in dit eerste contact graag je woonplaats, wensen, gezinssamenstelling en uitgerekende datum.

Extra informatie:
Kraamzorg wordt vanuit je basisverzekering vergoed. Er is wel sprake van een wettelijke eigen bijdrage. Neem altijd even contact op met jouw zorgverzekeraar om na te gaan of deze eigen bijdrage vergoed wordt of dat deze voor eigen rekening is. Zo kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Gezin_Square_HR

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.

Meer over mijn werk zien? Volg mij!