Menu Sluiten

Massage & meer...

Vanaf 2002 verdiep ik mij in aanraking, massage en ontspanning. Bij Lian Bart en Embracing Birth mocht ik vele facetten van masseren leren. Met deze kennis, ervaring met aanraking, zachte handen en op intuïtie masseer ik nu al een aantal jaren vrouwen.

Je bent welkom in de warme massageruimte bij mij thuis. Mijn massagetafel is extra groot en zeer comfortabel zodat je heerlijk zacht ligt. Deze tafel is ook geschikt voor zwangere vrouwen. Door het uitneembare borst en buik gedeelte kun je, wanneer je dit wenst, zwanger ook heerlijk ‘op je buik’ liggen voor de massage.

Voor kraam en doula cliënten maak ik een uitzondering en kom ik met mijn massagetafel aan huis. 

Ontspannende zwangerschapsmassage: een 1 uur durende volledige lichaamsmassage met lavendel olie. Met aandacht voor je buik en in contact met je baby geef ik jouw hardwerkende lijf de aandacht die het verdient. (Ben je niet zwanger? dan ben je ook heel welkom voor een massage)

€ 70,00 voor cliënten aan huis, € 55,00 bij mij thuis

Postpartum massage: je mooie lichaam heeft een top prestatie geleverd. Ergens in de eerste 40 dagen na de geboorte laat ik je in 1,5 uur weer terugkomen in je lijf. We bespreken de geboorte, ik maak ondertussen de kruiden klaar voor een yoni steam en daarna masseer ik je met rozenolie om deze prachtige tijd van transitie te ondersteunen.

€ 100,00 voor cliënten aan huis, € 85,00 bij mij thuis

Yoni steam kruiden: wanneer je zelf thuis wilt stomen dan kan ik fijne kruiden voor je samenstellen. Met veel liefde zoek ik de juiste kruiden voor dat moment voor je uit. 1 zakje met kruiden is genoeg voor 1 keer stomen. 

€ 7,50

Wanneer je dat lekker vindt drink ik graag nog een kopje thee met je om na te bespreken.

Mijn prijzen zijn inclusief BTW

Heb je vragen of wil jij een massage aan iemand cadeau doen? E-mail mij gerust! 

massage-therapy

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.

Meer over mijn werk zien? Volg mij!