Menu Sluiten

Massage & meer...

Vanaf 2002 verdiep ik mij in aanraking, massage en ontspanning. Bij Lian Bart en Embracing Birth mocht ik vele facetten van masseren leren. Met deze kennis, ervaring met aanraking, zachte handen en op intuïtie masseer ik nu al een aantal jaren vrouwen.

Clienten zijn welkom in de warme massageruimte bij mij thuis. Mijn massagetafel is extra groot en zeer comfortabel zodat je heerlijk zacht ligt. Deze tafel is ook geschikt voor zwangere vrouwen. Door het uitneembare borst en buik gedeelte kun je, wanneer je dit wenst, zwanger ook heerlijk ‘op je buik’ liggen voor de massage.

Ontspannende zwangerschapsmassage: een 50 minuten durende lichaamsmassage met warme olie. Met aandacht voor je buik en in contact met je baby geef ik jouw hardwerkende lijf de aandacht die het verdient. (Ben je niet (meer)zwanger? dan ben je ook heel welkom voor een massage)

€ 65,00

Postpartum massage: je mooie lichaam heeft een top prestatie geleverd. Ergens in de eerste 40 dagen na de geboorte laat ik je in ongeveer 1,5 uur weer terugkomen in je lijf. We bespreken de geboorte, ik maak een warm voetenbad voor je klaar en daarna masseer ik je met rozenolie om deze prachtige tijd van transitie te ondersteunen.

€ 95,00

Yoni steam: Samen zoeken we de juiste kruiden/bloemen voor je uit. We bespreken kort waarom je wilt stomen en met welke intentie jij plaatsneemt. In 15 tot 30 minuten stoom je bij het prachtige licht van de zoutlamp, jouw yoni.

Stomen kan o.a. niet tijdens een (mogelijke) zwangerschap of menstruatie.

€ 35,00 (in combinatie met een massage € 25,00) 

Yoni steam kruiden: wil je thuis een keer stomen? Dan maak ik graag een zakje kruiden voor je. 1 zakje met kruiden is genoeg voor 1 keer stomen. 

€ 7,50

Mijn prijzen zijn inclusief BTW.

IMG_20210928_202332_978

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.

Meer over mijn werk zien? Volg mij!