Menu Sluiten

Ervaringen

Zojuist een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Marith legt helder uit wat ze gaat doen en vraagt vooraf of er dingen zijn die je niet prettig vindt. Marith is in het bezit van een professionele massagetafel waar alle rondingen goed inpassen. Zeker een aanrader!

Marai

-

Purmerend

Marith is bij onze bad bevalling geweest. Fijn om er een kundig iemand bij te hebben zonder het gevoel te hebben dat er een extra witte jas is. Ze wist goed de prikkels weg te nemen, waar ik zeer gevoelig voor ben. Gaf tips over het opvangen van de weeën en had goed in de gaten wanneer het tijd was om de verloskundige te bellen. Doordat zij alle praktische dingen op zich nam, waren mijn man en ik continu samen en kon hij er voor mij zijn. Zij zorgde voor een slokje drinken precies wanneer ik dat nodig had of een koud washandje (uit de koelkast, zo fijn) als ik het warm had en maakte ook nog eens prachtige foto's. Alles in een gepaste kalmte, waardoor ik soms niet eens door had dat ze er was. Wij hebben het als zeer prettig ervaren!

Barbara & Jesper

-

Purmerend

We zijn elkaar onlangs als collega's een keer tegengekomen en dat was een fijne ervaring! Je was enorm betrokken bij de zwangere die je nodig had en dat deed je op een bescheiden manier wat voor een hele goede sfeer zorgde. Ik en de zwangere hadden beiden je hulp nodig en je deed precies wat je moest doen, dankje! 

E. verloskundige

-

Purmerend

Vader_Square_HR

In het begin van mijn zwangerschap kende ik het begrip doula nog niet. In het boek 'Positief over bevallen' staat dat het bevallen met een doula de kans op ingrijpen verkleint, en een positieve bevalling-ervaring kan opleveren. Dát wilden we natuurlijk wel! Via via hebben we kennis gemaakt met Marith. Ze begreep direct onze wensen en de 'klik' was er. We vinden Marith een lief en prettig persoon, heel open en gezellig. Het was voor ons zeer waardevol dat we de garantie hadden dat zij in elk geval bij de bevalling zou zijn, en niet zoals bij de verloskundige een van de vier verloskundigen van de praktijk. We waren altijd van plan samen te bevallen en ik wilde niet dat Marith de plek van m'n partner zou overnemen. Marith begreep dit volkomen, en dit was ook haar visie. Ook leek het ons een fijn idee een team van support te hebben bij de bevalling, alle hulp leek me welkom. Het gaf me extra vertrouwen dat Marith al veel ervaring heeft met baby's door haar werk en dus weet wat ze doet. Ik gun iedere vrouw een doula als Marith en vind dat een doula voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. De voordelen zijn eindeloos; o.a. minder ingrepen tijdens, en steun bij de voorbereiding van de bevalling. De kosten vallen erg mee als je kijkt naar hoeveel uur Marith voor ons beschikbaar was en we contact hadden.

P. & M.

-

Purmerend

Vader_Square_HR

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.