liefdesbriefjes

De ervaringen van anderen kunnen een fijn beeld geven van wat je kunt verwachten van mijn begeleiding. Deze mooie woorden zijn een afspiegeling van wat ik geef. Ik doe graag een stapje extra want in deze tijd is het belangrijk dat jij je gedragen voelt.

Ik heb met verschillende verloskundigen een dusdanig goede relatie dat we kunnen invoelen, sparren, overleggen en rekenen op elkaar. Lees hieronder ook hoe verloskundigen mij ervaren.

KraamDoula

Marith was bij ons doula, kraamverzorgende en postpartum doula. Het was ons eerste kindje en ze heeft ons heel fijn voorbereid op de bevalling. Ik had er al veel over gelezen, maar door de enorme ervaring die ze heeft heb ik zo veel tips kunnen gebruiken, die mijn bevalling heel fijn hebben gemaakt. Ik kijk echt terug op een prachtige thuisbevalling in bad samen met mijn partner waarin Marith heel mooi steunend aanwezig was en ook voorkomen heeft dat we naar het ziekenhuis moesten door aanwijzingen te geven over houdingen. Dat zij daarna ook de kraamverzorgende was, was heel erg prettig. De eerste weken waren door verschillende redenen erg zwaar en door haar is het een stuk lichter geworden. Ze heeft veel aandacht voor de moeder en na de bevalling ook weer aandacht hebben voor jezelf en terugkomen in je lichaam, maar ook kundig op het gebied van de verzorging van je kindje en daarbij ook grapjes en humor tussendoor. Ik kijk terug op een hele mooie bevalling en kraamweken en gun iedereen een Marith!
Marcella

Geboorte Doula

Je was enorm betrokken bij de zwangere die je nodig had en dat deed je op een bescheiden manier wat voor een hele goede sfeer zorgde. Ik en de zwangere hadden beiden je hulp nodig en je deed precies wat je moest doen, dankje! Tot de volgende keer.
Eva, verloskundige

Postpartum doula

Omdat ik alleenstaande moeder ben wilde ik extra steun in deze bijzondere periode. Ik had een fijne klik met Marith. Ze was er op respectvolle wijze. Je merkt dat ze haar werk vanuit haar hart doet. Zij zorgde voor mij (kookte waste had een luisterend oor). Als Marith vertrokken was en ik naar beneden kwam stond alles klaar, was er gekookt en was het huis aan kant. Dankzij Marith kon ik op momenten echt mijn rust pakken en meer genieten van mijn kraamtijd.
A.

Geboorte doula

Ik als vader (to be) miste;
– Handvaten om mijn partner te ondersteunen
– Iemand die mij als enthousiaste vader erkende, informatie geeft en betrekt (ondanks dat ik niet zoveel kan doen)
– Een vertrouwde persoon ter plaatse op ons meest kwetsbare, onervaren moment. Raadgever, klankbord, trainer, grensbewaking.
Precies datgene wat men mist in ons zorgstelsel als (nieuwe) ouder zijnde was wat wij in Marith konden vinden.
Martijn

Kraamzorg

Wat hebben mensen geluk als ze zo’n fijn mens en toegewijde kraamzorg als jij aan hun bed krijgen! Wat een meerwaarde zoals ik je bezig zag met L. te masseren. En dat je de vader niet vergeet!
Marielle, verloskundige

Massage

Onlangs heb ik een zwangerschapsmassage ontvangen van Marith bij haar thuis. Een super fijne omgeving waar ik me meteen thuis voelde. Vanwege het uitneembare borst- en buik gedeelte van de massagetafel kon ik ein-de-lijk weer eens op mijn buik liggen! Een keer ontmoet, maar alsof ik bij een vriendin aan tafel zat. Lieve Marith, ik kom zeker terug!
Chantal

kraamzorg

Marith heeft bij ons de kraamzorg gedaan. Haar ontspannen houding en vrolijkheid was erg fijn. Evenals de heerlijke massages die ze gaf en ik mocht een yoni steam sessie en een buikwikkeling ervaren, heel fijn! Ze heeft ook een paar x lekkere soep mee gebracht. Ook had ze leuk contact met onze oudste dochter. Marith, heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan onze ontspannen kraamweek!
Roos & Bart

kraamzorg

Heel fijne begeleiding gehad. Marith is super attent, scherp en doet graag een stapje extra zodat het echt passend was voor ons.
Michiel

kraamzorg & Doula

Marith is een fantastisch lieve en professionele kraamverzorgster en doula! Vanuit onze verloskundige praktijk werken we vaak met haar samen. Dit is een waardevolle samenwerking, we weten exact wat we aan Marith hebben en vertrouwen haar volledig. We hopen je snel weer te treffen!
Jasmijn, verloskundige

Kraamzorg

Marith’s aanwezigheid voelde vanaf het begin vertrouwd. Ik voelde me rustig en op mijn gemak als ze er was. Ze was zorgvuldig, praktisch en doortastend, maar bovenal was ze hartelijk en heel relaxed. We konden haar al onze vragen stellen, niks was te gek. Ook was er alle ruimte voor stilte, massage, een grap, of wat oefenen met het oppakken van ons kindje. Ze hielp ons het leven van onze dochter positief te beginnen en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.
Anne-Fleur & Daan

Geboorte Doula

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat Marith ons heeft begeleid in dit proces! Ze is warm, persoonlijk, geïnteresseerd en heeft veel kennis. Zij heeft mij het vertrouwen gegeven om de bevalling met een open en positieve houding in te gaan, en mede geholpen mijn angst voor bevallen te overwinnen. Nu kijk ik positief terug op het ter wereld brengen van ons kindje. En toen er naderhand bleek dat ik een extra steuntje nodig had was zij er in de kraamtijd ook voor mij. Ik gun iedereen deze ervaring met een Doula als Marith.
Lara (& Wessel)

kraamdoula

Wij hebben Marith gehad als doula en als kraamverzorgster. Wat een heerlijk fijn warm bad was dat. Vooral de combinatie werkte zo goed. Je leert elkaar al kennen door het doula traject, wat het extra waardevol maakt om haar er in de kraamweek bij te hebben. Ze doet altijd net dat stapje extra voor je en dat voel je. Marith is heel warm, gezellig, grappig, maar ook heel duidelijk en direct. Ze zit bomvol kennis, ideeën en tips. Voor mij was Marith van onschatbare waarde, maar ook zeker voor mijn partner heeft ze echt het verschil gemaakt in ondersteuning tijdens de bevalling en vraagbaak/zorg in de kraamweek. En natuurlijk niet te vergeten, de massages! Marith is een topper! <3
Marije & Aaron

Geboorte Doula

Tijdens de bevalling zelf was Marith een echte rots voor zowel mij als mijn moeder. Zij voelde feilloos aan wat zowel ik als mijn moeder nodig had. We zijn de bevalling met veel humor doorgekomen. Ik heb mij altijd heel erg op mijn gemak en veilig gevoeld bij Marith. Ze is kundig, ze weet waar ze over praat. Maar ze is ook heel erg lief, zorgzaam en grappig. Zij heeft mijn bevalling middels een logboek bijgehouden en hier een prachtig verhaal van gemaakt inclusief prachtige foto’s. Ik kijk hierdoor terug op een hele mooie en fijne bevalling. Dank je wel lieve Marith, ik heb echt ‘genoten’!
Marai

Kraamzorg

Aandacht voor moeder en kind zonder vader uit het oog te verliezen. Liefdevol maar ook duidelijk wanneer nodig. Op de eerste dag bracht ze een lekker linzensoep mee, wat een fijne start :). Marith voelt heel goed aan wat je wanneer nodig hebt. En dat is nou precies wat je in een kraamweek wil !
Kristiaan

Kraamzorg

Marith was aanwezig bij mijn bevalling en heeft ons daarna ook nog fantastisch begeleid en verzorgd tijdens de kraamperiode. Ik gun echt iedere vrouw Marith tijdens dit proces. Zij is een ontzettend liefdevol en mooi mens en een zeer kundige professional. Terwijl wij verwend werden met heerlijke massages en heerlijk eten, begeleide zij ons tijdens de eerste dagen van het ouderschap. Ik voelde mij als prille moeder gedragen en geborgen en had mij geen betere kraamtijd kunnen wensen.
Shana

Geboorte Doula

Marith was in januari, voor de tweede keer, bij mijn badbevalling. Allebei onze dochters heeft ze geboren zien worden. Ze heeft mij goede tips gegeven waardoor de bevalling voorspoedig verliep en ze zag heel goed wat er (niet) nodig was. Door, onder andere de begeleiding van Marith, kijk ik terug op een prachtige (bijna magische) bevalling. Dankjewel en liefs van ons alle 4
Barbara

Geboorte Doula

Na een eerste heftige bevalling waren we op zoek naar rust en goede begeleiding tijdens de tweede zwangerschap en bevalling. De eerste indruk was direct goed, wij en zelf onze dochter van 2 voelde zich direct bij je op je gemak. Bedankt voor de betrokkenheid, je informatie en support. Bedankt voor je ruimte en tijd, je vaardigheden, kennis en je nuchterheid. Voor de tegendruk in mijn rug toen mijn weeën op zijn hevigst waren. Voor het vertrouwen dat ik mede door dit alles heb gekregen in mijn lijf en in een goede afloop, op welke manier ook. Een pittige korte bevalling zonder nare na-gedachten waarbij we alles nu een plek hebben kunnen geven.
Karin & Erwin

Blog

Scroll naar boven