tarieven begeleiding

Wil je mij als doula? Dan zal ik er volledig voor jou zijn, we gaan dit samen voor de volle 100% aan. Een fijne, warme start waar je positief op terug kunt kijken, wat een pracht cadeau voor jezelf en voor je kindje!

Hieronder vind je de tarieven voor de begeleiding die ik aanbied. Dit bedrag wordt in 2 termijnen voldaan. Zijn hier vragen over? Dan beantwoord ik deze graag. 

Wil je de begeleiding (deels) cadeau doen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Geboorte cursus

€ 575,-

Een geboortecursus die niet standaard is. Zo bereiden we samen voor op de geboorte en staan we stil bij wat er is.

Tijdens een kennismaking via Zoom inventariseer ik jullie wensen. 2 dagdelen hebben we de tijd om alles wat er speelt door te nemen, elke vraag te beantwoorden en zo voor te bereiden op de geboorte en de tijd daarna.  Ik kom bij jullie thuis met al mijn ‘doula dingen’. Geboorte fases, houdingen, geboorte- en kraamwensen, ademhaling, hechting, massage, pijnstilling en kraamtijd zijn slecht enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen. We stemmen het helemaal af op jullie wensen. 

Wil je meer weten? Stuur dan zeker even een berichtje!

Whenever and however you give birth, your experience will impact your emotions, your mind, your body and your spirit for the rest of your life

~Ina May Gaskin ~

doula
zwanger & geboorte

€ 1.475,-

Wij zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat

~Marith Bakx ~

Doula
‘Zwanger, Geboorte & Postpartum

vanaf € 2.075,-

In de eerste 40 dagen na de geboorte is het belangrijk om voldoende rust en ondersteuning te krijgen om goed te herstellen. Want niet alleen je baby is geboren, jij als moeder ook.

Ik ben er tijdens je zwangerschap, de geboorte en de postpartumperiode. Want soms zijn er juist in de weken na de kraamzorg vragen of wensen rondom rust en emotionele steun. 
Ik ben er voor jou en je gezin, emotioneel en praktisch. Samen bespreken we mijn rol, de invulling van de uren (minimaal 12 uur) en wat je wensen zijn.

Zwangerschap, Geboorte & 12 uur Langer Liefde
week 1: kraamzorg
week 2: 2 x 3 uur
week 3: 2 x 3 uur
€ 2.075

Zwangerschap, Geboorte & 24 uur Langer Liefde
week 1: kraamzorg
week 2: 2 x 3 uur
week 3: 2 x 3 uur
week 4: 2 x 3 uur
week 5: 2 x 3 uur 
€ 2.675

Wil je mij alleen als postpartum doula boeken? Dan zijn de kosten hiervan € 55,00 per uur.

Dit verdien jij!

(Bovenstaande overzicht is een indicatie hoe de uren verdeeld kunnen worden. Er is een minimale afname van 12 uur, verdeeld over minimaal 3 uur per dag)

Blog

Scroll naar boven