Menu Sluiten

Even voorstellen

Hai, ik ben Marith. Graag vertel ik even in het kort wie ik ben en wat ik doe.
In 2009 werd ik moeder van een heerlijke zoon. Een fijne bevalling waar ik heb mogen ervaren hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden.

Toen ik in 2017 bij de geboorte van mijn nichtje aanwezig mocht zijn werd er iets in mij aangewakkerd. Deze prachtige bad bevalling heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel graag doula ben.

Ik verdiep mij graag in onderwerpen als positief bevallen, yoga en ademhaling. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd o.a. ontspanningsmassage, In Bloei Doula opleiding, pedagogiek en onderwijskunde en relatie coaching.
Verder heb ik ook veel bij mogen leren de afgelopen jaren, doormiddel van workshops en bijscholing. Natuurlijke kraamzorg, hoogsensitiviteit bij kinderen, verdriet & rouw, positief opvoeden, prikkelverwerking bij baby’s en hechting zijn onderwerpen die mij de afgelopen jaren hebben geboeid. 

Een aantal cliënten en collega’s vroeg ik om mij te omschrijven in een paar woorden en ik kreeg het volgende terug: warm, sociaal, betrokken, zelfverzekerd, humoristisch, kalm, open, gevoelig, positief, respectvol en zorgzaam. 

Ik gun het iedere vrouw om positief op haar bevalling terug te kijken en ik gun het elk kind om in liefde geboren te mogen worden. 

marith

Werkwijze
Tijdens je zwangerschap vind ik het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen zodat ik als vertrouwd gezicht aanwezig ben bij de geboorte.

Tijdens mijn begeleiding kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. We kunnen kletsen over je zwangerschap, eventuele zorgen bespreken, je geboortewensen doornemen, andere wensen in kaart brengen, bevallingshoudingen oefenen, eerdere geboortes en ervaringen behandelen… noem maar op.
Vind je het fijn als ik een keer mee ga naar je verloskundige? Geen probleem, ik ben er voor jou!

Vind je het leuk om een keer, vrijblijvend, kennis te maken? Ik hoor het graag!

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.