Dit ben ik

Warm, sociaal, duidelijk, betrokken, humoristisch, een flapuit, open, liefdevol en zorgzaam… zo omschrijven cliënten en collega’s mij.

Hai, ik ben Marith en samen met mijn vrouw en zoon woon ik in Purmerend. In 2009 werd ik moeder, een bevalling waar ik heb mogen ervaren hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden. De wens om zorg te bieden in de periode van zwangerschap en de kwetsbare periode daarna voel ik vanuit mijn tenen. We mogen (met elkaar) veel meer gaan staan voor wat onze wensen zijn en hoe wij deze tijd willen beleven.

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg…” Hell no!! Lets go all out en zorg dat je krijgt wat je nodig hebt en verdient!

Doula collectief-20
kyle-nieber-EKSRKJn_9a4-unsplash

De aanwakkering

Toen ik in 2017 bij de geboorte van mijn nichtje aanwezig mocht zijn werd er iets in mij aangewakkerd. Deze geboorte heeft ervoor gezorgd dat ik sinds 2019 doula ben. 
Bijna 2 jaar heb ik dit naast mijn werk als oprichter/eigenaar van een antroposofisch kinderdagverblijf gedaan maar begin 2021 werd het tijd om mij volledig op dit prachtige beroep binnen de geboortezorg te focussen. 

Om meer volledige zorg te kunnen bieden werk ik ook als kraamverzorgende. Zo ben ik langer betrokken in deze periode van zwangerschap en geboorte. Ik vind het heel mooi om deze 2 vormen van zorg aan te mogen bieden op een manier die bij mij past. 

Wat ik heb mogen ervaren & leren:

Blog

Scroll naar boven