Menu Sluiten

Even voorstellen

Hai, ik ben Marith. Graag vertel ik even in het kort wie ik ben en wat ik doe.
In 2009 werd ik moeder van een heerlijke zoon. Een fijne bevalling maar waar ik wel ondersteuning miste. Het gevoel dat ik echt gezien werd, dat er naar mij geluisterd werd en het gevoel dat ik de tijd kreeg voor het proces ontbrak voor mij op dat moment.

Toen ik in 2017 bij de geboorte van mijn nichtje aanwezig mocht zijn werd er iets in mij aangewakkerd. Deze prachtige bad bevalling heeft ervoor gezorgd dat ik nu heel graag doula ben.

Ik gun het iedere vrouw om positief op haar bevalling terug te kijken en ik gun het elk kind om in liefde geboren te mogen worden.

Ik verdiep mij graag in onderwerpen als positief bevallen, coaching, massage, yoga en ademhaling.

marith

Werkwijze
Tijdens je zwangerschap vind ik het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen zodat ik als vertrouwd gezicht aanwezig ben bij je bevalling.

In deze gesprekken kunnen we kletsen over je zwangerschap, eventuele zorgen bespreken, je geboorteplan maken/doornemen, je wensen in kaart brengen, bevallingshoudingen oefenen… noem maar op. Vind je het fijn als ik een keer mee ga naar je verloskundige? Geen probleem, ik ben er voor jou!

Vanaf week 37 blok ik mijn agenda om er zeker van te zijn dat ik binnen een uur bij je kan zijn. Jij bepaalt vanaf wanneer dit is en wat hierin fijn is.

Vind je het leuk om een keer, vrijblijvend, kennis te maken? Ik hoor het graag!

In Liefde Geboren

We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat.  We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje.